Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının münasebet evetğu katıksız afettir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Tamlanan bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını söyleyiş etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya hak ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu kanat temelı modellerde alışılagelen kapı koluna emsal. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha edepli gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı derunin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dışa sağlıklı oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Madde 3- Kaçış merdiveni yapının dışında kalabilir. Fakat bununla müteallik uyulması gereken bazı kurallar bulunan. Mesela; bir binanın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden şu denli ise yapı dışına celi merdiven bünyelmasına ruhsat verilmemektedir.

- İnternet sitesinin mesleklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz Yangın Kapısı Fiyatları hizmetleri yetiştirmek,

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page